Novosti

Poziv za dostavom podataka o poslovnim prostorima pogodnim za prodaju ili iznajmljivanje

Petak

Slijedom učestalih upita potencijalnih investitora o mogućnostima ulaganja u Ivancu te obavljanja različitih djelatnosti na našem području, Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. pozivaju sve vlasnike/poduzetnike da dostave podatke o svojim poslovnim prostorima.

Dakle, ako ste zainteresirani za prodaju ili davanje u zakup svog poslovnog prostora potencijalnom investitoru, pozivamo vas da Poslovnoj zoni Ivanec d.o.o. dostavite sljedeće podatke:

  • površina i opremljenost poslovnog prostora
  • lokacija, adresa
  • vrsta prihvatljive djelatnosti
  • poželjne su i fotografije
  • vaši kontakt podaci (ime i prezime, tel.)
  • eventualno: prodajna cijena po m2 ili cijena zakupa

Dostavljene podatke će Grad Ivanec i Poslovna zona koristiti za izradu kataloga raspoloživog poslovnog prostora, a uz pismenu suglasnost vlasnika, spremni su, u njihovo ime, posredovati s potencijalnim investitorima kod prvog kontakta.

Katalog će biti javan dokument, objavljen na stranicama www.ivanec.hr, a dostavom podataka vlasnici poslovnog prostora ujedno daju svoju suglasnost za javnu objavu.

Ukoliko vlasnici iskažu interes, Poslovna zona može im pružiti i svu daljnju operativnu pomoć, od sudjelovanja u pregovorima na način da im omogući prostor za sastanke s investitorom do pružanja sve potrebne savjetodavne i informativne pomoći, uključujući i pomoć kod prevođenja na strani jezik prilikom pregovora.

Sve navedene usluge i pomoć su besplatni i u skladu su s programom potpora gospodarstvu koje Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. provode kao dio svoje dugogodišnje strategije jačanja lokalnih gospodarskih i investicijskih kapaciteta.

Sve podatke možete dostaviti na e-mail : [email protected], a sve informacije dostupne su na tel. 042/492 870, kod direktorice Lane Labaš mr. sc. oec., zadužene za aktivnosti gospodarskog razvoja i poduzetništva.

Rok za dostavu podataka je 2. prosinca 2016. godine

print