Novosti

Uspješna promidžba Grada Ivanca s 13 partnera i poduzetnika na 3. gospodarskom sajmu u Varaždinu

Ponedjeljak

Grad Ivanec sa svojim je partnerima i lokalnim poduzetnicima sudjelovao na 3. gospodarskom sajmu u Varaždinu, koji je 14. i 15. listopada održan u dvorani Graberje u Varaždinu. Na zajedničkom izložbenom prostoru predstavili su se Grad Ivanec, tvrtka Poslovna zona Ivanec, Turistička zajednica i Projektni ured za EU fondove Grada Ivanca.

Ono što posebno veseli jest da se i lijep broj ivanečkih poduzetnika odazvao pozivu Grada Ivanca i Poslovne zone da svoje proizvode i usluge besplatno promoviraju na zakupljenom izložbenom prostoru. Shvativši poziv kao dobru priliku za promidžbu svoje tvrtke te proizvodnog i prodajnog programa, promociji na zajedničkom štandu pridružile su se i tvrtke Vivak, Tesla, Studio Nexar, Poljoprivredno poduzeće Ivanec, Solina studio, VIN-projekt i M-FIN usluge, kao i Caffelina, Restoran Lipi i Hotel Orion.

Uz direktore većine spomenutih tvrtki, svečanosti otvaranja Gospodarskog sajma pridružili su se i dogradonačelnici Branko Putarek i Čedomir Bračko, predsjednik Gradskog vijeća Edo Rajh. Ivanečki štand, oko kojeg je bilo vrlo živo, obišao je i gradonačelnik Varaždina Goran Habuš.

print