Novosti

Za četvrtak, 29. rujna, sazvana 28. sjednica Gradskog vijeća Ivanec

Utorak

Dvadesetak točaka dnevnoga reda u četvrtak će, 29. rujna, na svojoj 28. sjednici razmotriti vijećnici Gradskog vijeća Ivanca.

Na dnevnom redu su izvješća koja obavezno moraju proći kroz proceduru Gradskog vijeća, a to su, u prvom redu, izvješća o poslovanju korisnika proračuna.

Tako će se pred vijećnicima naći izvješće Dječjeg vrtića Ivančice o radu u prošloj pedagoškoj godini 2015./2016. te njegovo financijsko izvješće za prvo ovogodišnje polugodište. Isto tako, bit će razmotrena i financijska izvješća o poslovanju Gradske knjižnice i čitaonice Gustav Krklec i Pučkog otvorenog učilišta Đuro Arnold, kao i polugodišnji izvještaj o izvršenju proračuna Grada Ivanca od 1. siječnja do 30. lipnja ove godine.

Nadalje, vijećnicima će biti predočeno i izvješće o radu gradonačelnika u prvih šest mjeseci ove godine. U nastavku sjednice slijedi razmatranje izmjena i dopuna financijskog plana Dječjeg vrtića i Gradske knjižnice za 2016. godinu kao i izmjena svih gradskih programa za 2016. – programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture, održavanja komunalne infrastrukture te programa socijalne skrbi, kulture i sporta.

Sve te izmjene prethode glavnoj točki dnevnoga reda, a to je drugi ovogodišnji rebalans proračuna za 2016. godinu, s projekcijom za razdoblje 2017. – 2018. godine.

Na dnevnom redu je i više drugih točaka, među kojima i obavijest o danoj suglasnosti na zaduženje Pučkom otvorenom učilištu Đuro Arnold.

Početak sjednice je u 18 sati.

print