Novosti

Poziv poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima za zajednički nastup i sudjelovanje na Gospodarskom sajmu u Varaždinu 14. i 15. listopada

Srijeda

Grad Ivanec  i  Poslovna zona Ivanec d.o.o. svim zainteresiranim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima s područja grada Ivanca nude mogućnost kompletne organizacije sudjelovanja na 3. gospodarskom  sajmu u Varaždinu, koji će se održati 14 i 15. listopada u organizaciji i pod pokroviteljstvom Grada Varaždina, Varaždinske županije, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore i Udruženja obrtnika Varaždin.

Uz Grad Ivanec i Poslovnu zonu Ivanec, domaćin na štandu je i Turistička zajednica Grada Ivanca.

Sukladno najavama, u dva dana će se odvijati sljedeći sadržaji:

  • sajamska izložba i prezentacija poduzetnika, obrtnika, vinara, OPG-ova,  udruga i likovnih umjetnika
  • gospodarski susreti poduzetnika, gospodarstvenika i obrtnika
  • prigodna sajamska prodaja i degustacije
  • sajamske radionice
  • gastronomska ponuda
  • prezentacija starih zanata
  • cjelodnevni prateći sadržaji  
  • zabavno glazbeni program
  • sajamska izložba slika - LUV
  • nagradne igre za posjetitelje,

a voditeljica  programa je Andreja Loparić.

 
Ulaz je za posjetitelje slobodan i u cjelodnevnom trajanju.

U želji da podrže poslovne aktivnosti lokalnih poduzetnika, Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. pozivaju sve poduzetnike, članove Poslovnog kluba i ostale zainteresirane poslovne subjekte za besplatnu promociju svojih proizvoda i usluga na izložbenom prostoru kojeg će zakupiti, urediti i organizacijski u cijelosti popratiti Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o.

Prilika je to za promociju vaše tvrtke, proizvodnog i prodajnog programa ili namjere investicijskog ulaganja, kupnje ili iznajmljivanja nekretnina i zemljišta i sl.

Troškovi organizacije i sudjelovanja:

  1. Najam i kotizaciju  izložbenog  prostora - snosi u cijelosti Grad Ivanec
  2. Sve ostale troškove predstavljanja na štandu, eksponate štanda, priključak struje, najam prateće opreme, čišćenje štanda, osiguranje, opremanje štanda i osobe koje će biti prisutne na štandu i aktivno dogovarati i organizirati sastanke za poduzetnike – izlagače,  snosi u cijelosti i samostalno Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. te se od vas kao sudionika ne očekuje sudjelovanje u tim organizacijskim troškovima.
  3. Za  nastup na sajmu koristiti će se  zajednički  promomaterijal u obliku promotivnog CD-a i  kataloga (pregled  poslovnih ponuda tvrtki s ivanečkog područja). Materijali su dvojezični (englesko/hrvatski).

Za potrebe što kvalitetnijeg pojedinačnog predstavljanja vaše tvrtke ili OPG-a, pozivamo vas da pripremite i dostavite za izlaganje i korištenje i svoje vlastite, dodatne materijale. Ukoliko trebate savjetodavnu ili tehničku pomoć kod osmišljavanja ili pripreme promomaterijala za tu priliku, slobodno se obratite - kao dio usluge organizacije nastupa na sajmu - Poslovnoj zoni Ivanec d.o.o.

Molimo da potvrdu vašeg sudjelovanja na sajmu sudjelovanja dostavite najkasnije do petka, 30. rujna  2016. godine na mail: [email protected].

Sve dodatne informacije na tel. 042/492-870, Poslovna zona Ivanec.

print