Novosti

U četvrtak, 15. rujna, redovit godišnji sastanak gradonačelnika s poduzetnicima s područja grada Ivanca

Ponedjeljak

Gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić za četvrtak je, 15. rujna, sazvao redovit godišnji radni sastanak s poduzetnicima koji posluju na području grada Ivanca. Sastanak je tematski vezan uz pružanje potpora poduzetništvu i razvitku povoljnog poslovnog okruženja, s time da Grad od poduzetnika iz prve ruke želi dobiti i njihov stav o visini lokalnih naknada kao i prijedloge i sugestije vezane uz godišnji plan infrastrukturnog razvoja.

Sastanak s poduzetnicima iskoristit će se i za njihovo informiranje o uslugama koje im u vezi pripreme, izrade i apliciranja projekata na EU fondove do kraja ove godine besplatno pruža Projektni ured Grada Ivanca, s projekcijom nastavka njegova rada i aktivnostima 2016./ 2017. godine te predstavljanjem novih usluga.

Poduzetnici će također biti pozvani na aktivno sudjelovanje u kreiranju novih poslovnih politika i programa razvitka poduzetništva koje će Grad Ivanec nastaviti provoditi i iduće godine.

Sastanak će se održati u Gradskoj vijećnici, Trg hrvatskih ivanovaca 9b, s početkom u 10 sati, a dobrodošli su svi zainteresirani poduzetnici.

Poželjna je prijava sudjelovanja na tel. 492 870 ili na mail [email protected], do utorka, 13. rujna, do 16 sati.

print