Novosti

Gradska Humanitarna fundacija Pro vitae: Dodijeljene novčane potpore za liječenje i pomoć teško bolesnoj djeci i građanima

Srijeda

Na dnevnom redu sjednice Upravnog vijeća gradske Humanitarne fundacije Pro vitae održanoj u Gradskoj vijećnici, ponovno se našlo više zamolbi građana i njihovih obitelji za novčanom pomoći radi liječenja ili ublažavanja njihova, iznimno teškog, socijalnog stanja.

Tako su i ovoga puta odobrene potpore za više naših sugrađana koji su oboljeli od malignih bolesti kao i djeca koja su od samog svog rođenja upućena na pomoć i njegu svojih bližnjih. Novčane pomoći isplaćene su i pojedinim sugrađanima koji su se slijedom životnih okolnosti našli u situaciji da nemaju ni za ogrjev, kao i pojedinim starijim građanima narušenog zdravlja i egzistencije.

Pro vitae trenutačno na svom žiro računu raspolaže s oko 120.000 kuna. Zahvaljujući donatorima i organizatorima humanitarnih akcija koji joj često uplaćuju skupljene priloge, u mogućnosti je pomagati našim sugrađanima u teškim životnim situacijama.

print