Novosti

Zajednici sportskih udruga Ivanec, 50.000,00 kuna za nabavu sportske odjeće i opreme

Srijeda

Program Hrvatskog olimpijskog odbora “Od športske škole do olimpijskih igara” novčana je potpora sportskim klubovima koji potiču rad s mladima i planski vode aktivnosti povećanju broja sportaša i osnaživanju njihove uloge u razvoju sporta lokalne zajednice, a provodi se u suradnji sa sportskim zajednicama.

Korisnici programa mogu biti sportski klubovi koji kontinuirano, tijekom cijele godine, rade sa sportašima do 16 godina starosti koji su registrirani u sportskom klubu i za njega se natječu, a korisnike programa HOO-u predlaže sportska zajednica.

Ove je godine Zajednica sportskih udruga grada Ivanca aplicirala 3 programa na spomenuti natječaj. Riječ je o zajedničkom programu nabave sportske odjeće i opreme Rukometnog kluba “Ivančica” i Ženskog odbojkaškog kluba “Ivanec” te programu nabave sportske odjeće Nogometnog kluba “Ivančica”.

HOO je prepoznao potencijal zajedničke prijave rukometaša i odbojkašica te im je dodijeljen iznos od ukupno 50.000,00 kuna za nabavu sportske odjeće i opreme. 

Time je još jednom prepoznat kvalitetan rad ivanečkih sportskih klubova od strane krovnog nevladinog nacionalnog sportskog tijela.

print