Novosti

Nova tema Internet foruma Projektnog ureda Grada Ivanca: Mjera 6 - Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja

Utorak

Potaknuti sve većim brojem upita od strane OPG-ova, konzultanti Projektnog ureda Grada Ivanca ovaj će tjedan na Internet forumu za raspravu, pitanja i pojašnjenja otvoriti temu: Mjera 6 - Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja. Nova tema bit će otvorena u srijedu, 20. srpnja u 10 sati.  Riječ je o mjeri koja ispunjava najvažnije ciljeve Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske od 2014. - 2020. 

Navedena mjera sastoji se od četiri podmjere: 6.1. Potpora mladim poljoprivrednicima, 6.2. Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnom području, 6.3. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava, 6.4. Ulaganja u razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima.

Potencijalni korisnici u navedenoj Mjeri su mladi poljoprivrednici, fizičke osobe u svojstvu nositelja ili člana obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva,  mala obiteljska poljoprivredna gospodarstva te ostala poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik poljoprivrednika, a koji odgovaraju propisanim uvjetima pojedine podmjere.

S obzirom da je spektar mogućnosti u ovoj mjeri zaista širok, pozivamo sve zainteresirane da se uključe u raspravu na Internet forumu te da se ne ustručavaju postaviti pitanja i zatražiti informacije.

Podsjećamo vas kako se na forum prije sudjelovanja potrebno registrirati na sljedećem linku:  http://forum.ivanec.hr/. Za sudjelovanje na forumu potrebno je odabrati korisničko ime  što vam otvara mogućnost postavljanja pitanja bez korištenja osobnog imena i prezimena, ako to ne želite.

print