Novosti

Od srijede, 6. srpnja, sudjelujte na Internet forumu Projektnog ureda Grada Ivanca

Ponedjeljak

Od srijede, 6. srpnja, od 10 sati bit će aktivan Internet forum Projektnog ureda Grada Ivanca. Ova novina još je jedan oblik neposredne komunikacije mladih, visokoobrazovanih, educiranih voditelja EU projekata sa svim zainteresiranim klijentima, prije svega s poduzetnicima, obrtnicima, OPG-ovima i udrugama. Prva tema na forumu bit će Kako pripremiti projekt da bude prihvatljiv?

S obzirom na to da su mladi konzultanti kroz dosadašnji rad održali preko 90 sastanaka, sklopili 40 ugovora o suradnji i napisali 15 projekta te da su kroz stečeno iskustvo dobili uvid u probleme, nedoumice i nejasnoće s kojima se poduzetnici susreću, forum će biti platforma na kojoj će najčešće postavljena pitanja i nedoumice rješavati kroz raspravu i upite.

Na forumu će se također predstavljati otvoreni natječaji i javni pozivi.

Sve objavljene teme, upiti i odgovori bit će javni pa će svi zainteresirani moći čitati o aktualnim temama te se direktno uključiti u forumsku raspravu.

Prije sudjelovanja na forumu potrebno je registrirati se na sljedećem linku: http://forum.ivanec.hr/. Za registraciju na forum Projektnog ureda potrebno je odabrati korisničko ime, što vam otvara mogućnost postavljanja pitanja bez korištenja osobnog imena i prezimena, ako to ne želite.

Ova opcija omogućava vam da bez ustručavanja na jednom mjestu od educiranih i kompetentnih voditelja EU projekta doznate sve što vas zanima o nacionalnim izvorima financiranja i europskim fondovima.

Na taj način Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec potiču poduzetnike da iskoriste besplatne konzultantske usluge kako više ne bi propuštali prilike za bespovratnim sredstvima zbog skupih i nestručnih konzultanata. Isto tako, poduzetnici često nemaju jasne ideje te ih je potrebno usmjeriti i pomoći im u realizaciji ideja, u čemu im je na raspolaganju integralna potpora zaposlenika Projektnog ureda koji su kroz višemjesečnu edukaciju, mnoštvo radionica nadležnih ministarstava  i radno iskustvo spremni i sposobni razvijati poslovne ideje ivanečkih poduzetnika te time poticati ivanečko gospodarstvo.

Nova tema na forumu objavljivat će se svake srijede u 10 sati, što znači da ćete za pojedine teme imati sedam dana, a ukoliko se pokaže potreba i interes, teme mogu dulje ostati otvorene ili se otvoriti u više navrata.

Pozivamo sve zainteresirane da predlože teme za raspravu te da se aktivno uključe u rad foruma.

print