Novosti

Manifestacija Ivanec kuha – umjesto u nedjelju, održat će se u subotu, 25. lipnja

Četvrtak

Zbog nepovoljnog vremena koje se očekuje u nedjelju, 26. lipnja, manifestacija Ivanec kuha – natjecanje u kuhanju gulaša u kotliću, održat će se dan ranije, u subotu, 25. lipnja.

Satnica „kotlića“ ostaje ista – dakle, kuhanje u gradskom parku počinje oko 10 sati, a kuharska komisija će skuhane gulaše ocijeniti nakon 12 sati i proglasiti pobjednike.

Tri prvonagrađena gulaša bit će nagrađena zlatnom, srebrnom i brončanom kuhačom (sponzor: Stol – interijer d.o.o. iz Jerovca) te poklon paketićima generalnog sponzora – Mesne industrije

Braća Pivac i njenih tvrtki Vajde d.o.o. iz Čakovca i PPK Karlovačke mesne industrije.

Pozivamo sve građane da se pridruže veselom štimungu uz glazbu i da se uključe u manifestaciju na koju se do danas prijavilo 27 kuharskih ekipa. Svirat će Udruga glazbenika grupa Veseljak iz Punikvi.

Gulaše će ocijeniti šefica kuhinje hotela Trakošćan Ljiljana Sedlanić, šef kuhinje KTC-a Ivanec Josip Kelemen i voditeljica kuhinje Osnovne škole Ivanec Biserka Hranić.

Nakon ocjenjivanja svi građani pozvani su da, uz dobrovoljni prilog koji ne može biti manji od 10 kuna po porciji, uživaju u skuhanim gulašima. U parku će za tu priliku biti  postavljene klupe i stolovi.

print