Novosti

Velika nagradna igra za sve posjetitelje Ivanečkog gospodarskog sajma

Četvrtak

Sudjelovanje na ovogodišnjem Ivanečkom gospodarskom sajmu, u čijem se sklopu održava i festival poduzetništva, obrtništva i OPG-ova (koji u suradnji s Gradom Ivancem organizira Styria media grupa Hrvatska, a koja uključuje Večernji list, 24 sata i Poslovni dnevnik), ove je godine potvrdilo rekordnih 83 poduzetnika, obrtnika, OPG-ova i udruga.

Generalni sponzor i pokrovitelj sajamskih manifestacija jest Mesna industrija Braća Pivac iz Vrgorca s drugim tvrtkama iz svoje grupe – Vajdom do.o.o. iz Čakovca i PPK Karlovačkom mesnom industrijom. Za sve posjetitelje Gospodarskog sajma izlagači i sponzori i ove godine priređuju nagradnu igru, u kojoj ih očekuju vrijedne nagrade izlagača.
Kako ih osvojiti? Dovoljno je samo obići sajam te zastati na nagradnom štandu, ispuniti kupon – navesti svoje ime i prezime, adresu i broj telefona, ubaciti ga u kutiju i nadati se da će upravo vaše ime biti izvučeno.

Početak izvlačenja bit će u subotu, 25. lipnja, u 17.30 sati (satnica je promijenjena zbog utakmice Hrvatska – Portugal). Bit će izvučeno najmanje dvadesetak nagrada, uglavnom poklon paketa s proizvodima izlagača, dok će glavne nagrade dodijeliti Mesna industrija Braća Pivac i Vajda d.o.o. iz Čakovca i to poklon pakete svojih proizvoda u vrijednosti 500, 300 i 200 kuna.

Posebnu nagradnu igru priređuje i jedan od medijskih pokrovitelja Dana Ivanca, Radio Megaton, koji će dodijeliti bicikl vrijedan 2.000 kuna.

print