Novosti

U nedjelju, 29. svibnja, 2. memorijalni planinarski pohod u spomen na poginule i umrle branitelje

Utorak

Ivanečki Ogranak Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata i Planinarski klub Ivanec organiziraju u nedjelju, 29. svibnja, 2. memorijalni planinarski pohod „Putem Ivanečke planinarske obilaznice“, u spomen na poginule i umrle branitelje s područja grada Ivanca.

Okupljanje sudionika pohoda kod spomen obilježja poginulim braniteljima u centru Ivanca je u 7.30 sati. Nakon blagoslova vlč. Zorana Gložinića i kratkog obraćanja predstavnika organizatora, slijedi pohod rutom Ivanec – Jamine – Žgano vino – Infopunkt Prigorec.

Na tom se dijelu Ivanečke planinarske obilaznice nalaze tri kontrolne točke koje će sudionici po potrebi moći evidentirati u svom Dnevniku planinarske obilaznice, a koji će se moći nabaviti prije početka pohoda.

U pohod će se uključiti i mladež Planinarskog kluba Ivanec kojoj će tijekom odmora na Žganom vinu branitelji održati kratki „Domovinski sat“.

Završetak pohoda očekuje se oko 11.30, nakon čega će uslijediti druženje i domjenak u Infopunktu Planinarskog kluba Ivanec u Prigorcu.

print