Novosti

U Ivancu u subotu dosad najveći CAN-AM u Hrvatskoj – na off road stiže 160 četverocikala iz zemlje i inozemstva

Srijeda

U subotu, 30. travnja, Ivanec će prvi put biti domaćin CAN-AM Adventure, manifestacije koja okuplja vozače četverocikala iz Hrvatske i inozemstva. Svoj dolazak do srijede je potvrdilo 158 vozača iz cijele Hrvatske, Švicarske, Italije, Austrije, BiH, Srbije i drugih zemalja.

Planirano okupljanje vozača je u jutarnjim satima u objektu Šumska vila u Vuglovcu (kod Darka Gecija, koji je i domaćin CAN-Am-a), odakle se oko10.30 sati, u karavani predvođenoj policijskom pratnjom, kreće na off road vožnju prema Ivančici. Budući da će kolona od oko 160 četverocikala biti atrakcija kakva dosad nije viđena u našemu gradu, vozači će se oko 11 sati na petnaestak minuta zaustaviti na parkiralištu kod Srednje škole u Ivancu, gdje će svi zainteresirani moći razgledati vozni park, fotografirati se i sl. Nakon toga karavana kreće prema Prigorcu i dalje prema Pokojcu te se nakon četrdesetak kilometara off road vožnje ponovno šumskim putovima vraća na početnu točku, gdje je planiran ručak i daljnje druženje za sve sudionike.

S obzirom na to da će ova karavana i vožnja biti atrakcija za građane, mladež i djecu te da će pridonijeti medijskoj promociji Ivanca (očekuje se dolazak televizija i drugih medija), sponzorski je pomaže i Grad Ivanec.

print