Novosti

Poziv tvrtkama s područja grada Ivanca – njemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u Hrvatskoj

Petak

Županijska komora Varaždin poziva sve zainteresirane tvrtke da se uključe u inicijativu njemačkog Udruženja za upravljanje materijalima, nabavu i logistiku (BME e.V) i Organizacije regionalnih njemačkih industrijskih i trgovinskih komora (AHK) za pronalaženjem dobavljača u Hrvatskoj. Time se tvrtkama otvara mogućnost suradnje s njemačkim tvrtkama zainteresiranim za uspostavljanje poslovnih kontakata s proizvođačima, tj. s novim potencijalnim dobavljačima roba i usluga iz niže navedenih djelatnosti poslovanja:

Metaloprerađivačka industrija

1.

Strojogradnja i proizvodnja opreme

4.

Ljevaonice – odljevci i obrada

2.

Proizvodnja dijelova za autoindustriju

5.

Proizvodnja pokretnih traka i dijelova

3.

Elektro-hardware inženjering

6.

Elektrotehnika

U privitku su profili 44 njemačke tvrtke s kratkim opisom djelatnosti (sheet 2) te zahtjevi koje tvrtka proizvođač iz Hrvatske treba zadovoljiti kako bi se svojim proizvodnim portfeljem mogla kvalificirati za potencijalnu suradnju.

Više o samoj inicijativi možete pronaći na sljedećoj poveznici: http://kroatien.ahk.de/hr/projekti/njemacka-inicijativa-za-pronalazenje-dobavljaca-u-hrvatskoj-i-drzavama-zapadnog-balkana/

Interes za sudjelovanje u inicijativi ostvarujete ispunjavanjem priloženog obrasca (Croatia Short Profile Supplier). Obrazac se prosljeđuje njemačkim tvrtkama koje će napraviti konačnu selekciju hrvatskih tvrtki za sudjelovanje na B2B događaju u Dortmundu, 9. lipnja ove godine.

Obrazac (Croatia Short Profile Supplier) u privitku (sheet 1) molimo ispuniti na engleskom jeziku i poslati ga do petka, 22. travnja, na elektroničku adresu: [email protected] (Predmet: Njemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u Hrvatskoj) te u kopiji na elektroničku adresu: [email protected].

print