Novosti

Za četvrtak, 14. travnja, sazvana 23. sjednica Gradskog vijeća Ivanca

Petak

Predsjednik Gradskog vijeća Ivanca Edo Rajh za četvrtak je, 14. travnja, sazvao novu, 23. sjednicu najvišeg gradskog predstavničkog tijela. Na dnevnom redu je 16 točaka, a među njima i godišnji izvještaj o izvršenju proračuna Grada Ivanca za 2015. godinu te cijeli niz pratećih proračunskih izvješća – o izvršenju Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture, o izvršenju Programa održavanja komunalne infrastrukture te o realizaciji Programa javnih potreba u socijalnoj skrbi, kulturi i sportu Grada Ivanca za 2015. godinu.

Nadalje, pred vijećnicima će se naći i izvješća o poslovanju gradskih ustanova u prošloj godini i to Dječjeg vrtića „Ivančice“, Gradske knjižnice i čitaonice „Gustav Krklec“ i Pučkog otvorenog učilišta „Đuro Arnold“. Također, vijećnicima je dostavljeno i izvješće o realizaciji Akcijskog plana provođenja projekata iz Strategije razvoja grada Ivanca 2014.-2010. za 2015. godinu kao i izvješće o radu gradonačelnika u razdoblju od 1. srpnja do 31. prosinca 2015. godine.

Na dnevnom redu je i Program razvoja Industrijske zone Ivanec u razdoblju od 2016. do 2020. godine kao i donošenje dopunjenih odluka o komunalnoj naknadi i komunalnom doprinosu.

Sjednica počinje u 18.30 sati.

print