Novosti

U distribuciji je novi, 86. broj Ivanečkih novina

Srijeda

Travanjsko izdanje novog, 86. broja Ivanečkih novina donosi informacije o nizu tema iz gradskog života. U fokusu je širi osvrt na sastanak indijskog veleposlanika S. Kumara s ivanečkim poduzetnicima i čelnicima Grada Ivanca, zatim, izvješće o dodjeli nagrade Financial Timesa Gradu Ivancu u Canessu, o izvješću Državne revizije koje je svrstalo Ivanec u samo 19 od ukupno 127 gradova u Hrvatskoj koji učinkovito upravljaju svojim nekretninama te o sudjelovanju gradonačelnika Batinića na Zagreb Brand Forumu.

Među temama iz gradskog života, Ivanečke novine donose šire reportažno izvješće s otvaranja društvenog doma u Ivanečkoj Željeznici, ponovno aktualiziraju temu ugrožene sigurnosti na putnom prijelazu u ivanečkoj Nazorovoj ulici, najavljuju kapitalnu vodoopskrbnu investiciju – gradnju vodovoda Žgano vino – VS Pahinsko – Malezova i zajedničko uređenje prostora u braniteljskoj zgradi u suradnji s Koordinacijom braniteljskih udruga Grada Ivanca.

U novom broju novina je i opširnije izvješće sa sjednice Gradskog vijeća Ivanca, kao i izvješća o planiranoj gradnji šumske ceste Kozjak – Globočec i o radovima na proširenju novog groblja u Ivancu. Objavljen je i cijeli niz priloga iz rada civilnih i sportskih udruga i organizacija, redovite crtice iz povijesti Ivanca, razne zanimljivosti te poziv svima za uključenje u ovogodišnju Zelenu čistku koja će se održati 23. travnja.

Povezani dokumenti

print