Novosti

Za četvrtak, 10. ožujka, sazvana prva ovogodišnja sjednica Gradskog vijeća Ivanca

Ponedjeljak

Predsjednik Gradskog vijeća Edo Rajh za četvrtak je, 10. ožujka, sazvao prvu ovogodišnju sjednicu najvišeg predstavničkog tijela Grada Ivanca. Među najvažnijim temama sjednice jest donošenje Akcijskog plana provođenja Strategije razvoja Grada Ivanca za 2016. godinu.

Usto, na dnevnom redu je i donošenje odluke o raspodjeli sredstava za redovito financiranje političkih stranaka, o utvrđivanju popisa pravnih osoba od posebnog interesa za Grad te više izvješća – o radu i financijskom poslovanju Ivkomove Uprave groblja u 2015., o prikupljanju miješanog komunalnog otpada u prošloj godini kao i o provedbi Plana gospodarenja otpadom u 2015. godini.

Bit će izviješteno i o zaključcima stručne analize zaprimljenih inicijativa u svrhu utvrđivanja osnovanosti pokretanja postupka za izradu i donošenje prostornih planova na području grada Ivanca. Jedna točka dnevnog reda vezana je uz manju, alivažnu izmjenu Poslovnika Gradskog vijeća Ivanec.

Na dnevnom redu je i više drugih radnih pitanja vezanih uz stavljanju vijećničkog mandata u mirovanje. Sjednica počinje u 18 sati.

print