Novosti

Velik medijski interes i čestitke sa svih strana Gradu Ivancu na nagradi Financial Timesa

Petak

Vijest o tomu da je fDi Intelligence Magazine (vodeća publikacija Financial Timesa za biznis, koja se bavi praćenjem, analizom i predviđanjima kretanja u ulagačkom sektoru u međunarodnom biznisu) svrstao Ivanec na prvo mjesto liste top 10 malih gradova u Europi s najboljim strategijama za privlačenje stranih ulaganja, vrlo je pozitivno odjeknula širom Hrvatske i pobudila neviđen interes doslovce, svih državnih, regionalnih i lokalnih elektronskih medija i novina. 

O uspjehu Ivanca tako je, u izrazito afirmativnoj reportaži i javljanju uživo iz Ivanca, u svom središnjem Dnevniku izvijestila RTL televizija, a s više priloga emitiranih u različitim emisijama i terminima pridružili su joj se i Hrvatska televizija i Varaždinska televizija. Priloge o tomu objavili su i Jutarnji list, Varaždinske vijesti, Jutarnji Varaždinski, Radio Ivanec, Radio Megaton, Poslovni.hr, portal NOVE TV i brojni drugi portali. Interes ne jenjava pa su za ponedjeljak dolazak u Ivanec najavili novinari Slobodne Dalmacije, a gradonačelnik Milorad Batinić će istog dana u 18 sati, uživo gostovati u programu Radio Sljemena.

Uz desetke čestitaka sa svih strana, od poslovnih partnera i suradnika do drugih gradova i županija, koje stižu telefonski i mailovima, posebno izdvajamo čestitke partnera koji s gradskim timom rade na BFC projektu, a koji znaju koliko je truda i rada trebalo uložiti za realizaciju ovakvog iskoraka na međunarodnom planu. 

Dodajmo ovome da je po pitanju suradnje na marketinškom planu već dogovorena promptna suradnja s Gradom Jastrebarsko (koji je također uvršten na ljestvicu najpoželjnijih ulagačkih destinacija), a koja će se, za početak, u cilju predstavljanja potencijalnim investitorima u Europi i svijetu, realizirati zajedničkom reklamom na web stranicama magazina fDi.

U svakom slučaju, Grad Ivanec nastoji veliku medijsku pažnju iskoristiti u cilju daljnje marketinške promocije svog know – how i daljnje brendiranje ulagačkih kapaciteta Ivanca

print