Novosti

Radionica za poduzetnike: Poslovni plan – priprema i izrada tržišne ocjene investicijskih projekata

Ponedjeljak

Grad Ivanec, Poslovni klub i Poslovna zona Ivanec d.o.o. u suradnji s LAG-om Sjeverozapad u četvrtak i petak, 28. i 29. siječnja, organiziraju radionicu za poduzetnike naslovljenu Poslovni plan – priprema i izrada tržišne ocjene investicijskih projekata. Predavat će konzultantica Josipa Petrović Zozoli iz tvrtke ISC d.o.o. iz Varaždina, koja odlično poznaje ovu tematiku.

Svrha radionice je pragmatična, odnosno, nastojat će se da poduzetnici na temelju praktičnih primjera pokušaju pripremiti projekt u cijelosti te da na osnovu toga izrade tržišnu ocjenu investicijskog projekta. Sudionici će se ujedno upoznati sa strukturom dokumenata koje je potrebno izraditi prilikom izrade poslovnih planova i investicijskih elaborata, kao i s metodologijom tržišne ocjene investicijskih projekata. Kako je riječ o interaktivnoj radionici i radu na konkretnim primjerima, poželjno je da sudionici ponesu osobna računala.

Na radionicu su pozvani svi članovi Poslovnog kluba, obrtnici, vlasnici OPG-ova te ostali zainteresirani poduzetnici. Program radionice je u prilogu, a održat će, kako je već istaknuto, ovog četvrtka i petka od 8.30 do 13.30 u Gradskoj vijećnici Ivanec, Trg hrvatskih ivanovaca 9b.

Svi zainteresirani zamoljeni su da svoje sudjelovanje potvrde na tel. 492 870 (042) najkasnije do srijede, 27. siječnja.

print