Novosti

Dodjela certifikata za voditelje EU projekata u Gradskoj vijećnici u ponedjeljak, 25. siječnja

Utorak

U ponedjeljak, 25. siječnja, u ivanečkoj Gradskoj vijećnici održat će se prigodna svečanost na kojoj će mladima, zaposlenima u Projektnom uredu Ivanec, biti dodijeljeni certifikati za voditelje EU projekata.

 Uz čelnike i pročelnike Grada Ivanca, dodjeli certifikata nazočit će i predstavnici svih partnera na ovome projektu: Poslovne zone Ivanec d.o.o., Hrvatskog zavoda za zapošljavanje - Regionalnog ureda Varaždin, Algebre d.o.o. Zagreb i Pučkog otvorenog učilišta „Đuro Arnold“ Ivanec. Početak je u 10 sati.

Nakon stečenog certifikata, mladi ostaju i dalje raditi u Projektnom uredu, a konzultacijske usluge novih voditelja EU projekata (kreiranje i kandidiranje projekata na nacionalne i EU natječaje) tijekom iduća četiri mjeseca besplatno mogu koristiti poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-ova, kao i svi ostali zainteresirani gospodarstvenici i sve udruge s područja grada Ivanca.

Inače, ovaj projekt Grad Ivanec planira nastaviti aktiviranjem Poduzetničkog inkubatora i pružanjem pogodnosti mladima za samozapošljavanje.

print