Novosti

Humane zvijezde Hrvatske 03 i Zvijezde estrade u Ivancu: Za liječenje M. Šuška prikupljeno blizu 10.000 kuna

Petak

Ivanec je u četvrtak, 23. travnja, bio sjajan domaćin Humanim zvijezdama Hrvatske 03 i Humanim zvijezdama estrade (Mislavovi prijatelji) koje su odigrale humanitarnu utakmicu u cilju prikupljanja novčane pomoć za liječenje 14-godišnjeg Mislava Šuška. Novčanim prilozima gledatelja i nogometaša te sponzorstvom prikupljeno je oko 10.000 kuna. Donacija je predana presretnoj dječakovoj obitelji, koja je zajedno s Mislavom tim povodom stigla u Ivanec te svima koji su izdvojili prilog za predstojeće dvije operacije koje će omogućiti dječaku da napokon prohoda, uputili najtoplije izraze zahvalnosti.

Na samom početku gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić zahvalio je svim igračima, ekipama i građanima na dolasku te Mislavu, u znak sjećanja na prvi boravak u Ivancu, poklonio majicu s grbom našega grada. Predsjednik Humanih zvijezda Branko Tušek potom je Školi nogometa NK Ivančice darovao pet nogometnih lopti s potpisima svih igrača, a jedna je, ista takva, našla svoje mjesto u Gradskoj vijećnici.

Za humane zvijezde Hrvatske 03 nastupili su Goran Vlaović, Igor Bišćan, Tomo Šokota, Branko Strupar, Boris Živković, Tomislav Rukavina, ivanečki saborski zastupnik Mario Habek koji se posebno založio da se utakmica odigra u Ivancu i drugi. Za Zvijezde estrade igrali su istaknuti bivši igrači varaždinskog Varteksa Mrmić, Karić i Kastel, zatim pjevač Rajko Suhodolčan, Juraj Galina i Leo Kazić, glumac Grof, zatim Hoyka, Mijatović te članovi tamburaških i instrumentalnih sastava Mejaši, Kavaliri i Kumovi.

Pobjedu je ostvarila momčad Humanih zvijezda Hrvatske 03 rezultatom 6:5. Sve organizacijske troškove pokrio je Grad Ivanec.

print