Novosti

U distribuciji je 116. izdanje Ivanečkih novina

Ponedjeljak

Iz tiska je izašao novi, 116. broj Ivanečkih novina, a distribucija prvog ovogodišnjeg izdanja je u tijeku na cijelom administrativnom gradskom području.

Novi broj donosi izvješća o cijelom nizu događanja i zbivanja koja su obilježila prosinac. Prije svega, riječ je o spektru događanja iz gradskog života – dodjeli stipendija za 40 studenata, o kupoprodaji zemljišta novom ulagaču u Industrijskoj zoni Ivanec, o gradnji sjevernog nogostupa od Ivanca do Ivanečkog Naselja, o opremanju novih dječjih igrališta, o dodjeli novog prostora za rad četiriju braniteljskih udruga kao i o dodjeli bespovratnih sredstava Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja za energetsku obnovu društvenog doma Lančić-Knapić i područnih škola u Prigorcu i Gačicama.

Od drugih priloga ističemo i nastavak provedbe EU projekta o održivom gospodarenju otpadom, s naglaskom na izvedbu edukativnih predstava u školama i vrtićima našega kraja kao i ograđivanju pergola u cilju njihova stavljanja pod ključ.

Novi broj donosi i opsežna izvješća s dviju sjednica Gradskog vijeća održanih u prosincu, isto tako i reportažni prikaz s božićnog druženja koja je Grad Ivanec organizirao za svoje najstarije sugrađane, kao i brojna izvješća o blagdanskim i drugim manifestacijama gradskih udruga.

Uz siječanjsko izdanje novina, građanima donosimo i Proračun u malom grada Ivanca za 2019. godinu.

Povezani dokumenti

print