Novosti

Sutra u Hotelu Orion: Grad Ivanec domaćin Regionalnog dana EU fondova i Poslovnog uzleta 2018.

Utorak

Trima velikim gospodarskim manifestacijama koje će se u srijedu, 13. lipnja, održati u Hotelu Orion u Horvatskom, i službeno počinju skupovi i manifestacije u povodu obilježavanja ovogodišnjih Dana grada Ivanca.

Sutrašnji poslovni skupovi počet će Regionalnim danom EU fondova koji prvi put u Hrvatskoj organizira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU, a sufinanciran je sredstvima tehničke pomoći u okviru Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija”, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Skup počinje u 10 sati, a uz domaćina, ivanečkog gradonačelnika Milorada Batinića, otvorit će ga predstavnik resornog ministarstva.

 Glavna tema panel diskusije bit će "Kako poboljšati tržište rada u RH uz pomoć EU fondova".

O operativnim i tehničkim pojedinostima vezanim uz postupke dodjeljivanja sredstava iz EU fondova te o mogućnostima financiranja projekata za poduzetnike i turističke projekte potom će biti riječi na stručnim predavanjima od 11.30 do 12.30 sati.

Do 13.30 sati na rasporedu je radionica "Koraci razvoja i prijave projekta na natječaj".

Poslovni uzlet Grada Ivanca 2018. počet će nakon toga, u 14.30 sati, radionicom Digitalni marketing u službi poslovnog uspjeha.

U sklopu ovih poslovnih skupova održat će se i Poslovni susreti Ivanec 2018. s prezentacijom mogućnosti ulaganja u Industrijsku zonu Ivanec, na koje Grad i Poslovna zona Ivanec d.o.o. pozivaju sve poduzetnike zainteresirane za ulaganja u Ivancu.

Tom će prilikom moći dobiti sve informacije o olakšicama i pogodnostima ulaganja u zoni koja je inače komunalno opremljena i spremna za prihvat novih investicija.

print