Novosti

Rukometašima RK Ivančice Ivanec 2006. godišta naslov viceprvaka Hrvatske!

Petak

Rukometaši RK Ivančice godišta 2006. na državnom prvenstvu održanom u Koprivnici i Đurđevcu izborili su naslov viceprvaka te time postigli uspjeh kakvog u zadnjih 10 godina nije uspio ostvariti nijedan ivanečki klub.

Odlične igre i pobjede u skupini (Feniks Osijek, Viškovo Rijeka, Dugo Selo i Solin) donijele su našim rukometašima prvo mjesto u skupini te direktan plasman u ¼ finale gdje su bez većih poteškoća svladali Viro iz Virovitice.

U polufinalnoj utakmici bolji su bili od Rugvice, čime su bez ijedne izgubljene utakmice stigli do finala gdje ih je čekao PPD Zagreb.

U uzbudljivoj i borbenoj utakmici akcijama naših rukometaša u nekim je trenucima pljeskala cijela dvorana, no fizički jačeg protivnika ipak nisu uspjeli pobijediti.

Ekipa se zasluženo okitila srebrnim medaljama, što je ujedno potvrda predanog i kvalitetnog rada ekipe i njihovog trenera Marka Gotala.

Nagradu za najboljeg golmana primio je Dorian Stančić, dok je Dan Lepoglavec proglašen najkorisnijim igračem (MVP).

Za RK Ivančica nastupili su: Florijan Hudoletnjak, Lovro Gotal, Vito Škorak, Leo Gotal, Tin Đukić, Adriano Zagorac, Jakov Levanić, Mauro Magašić, Dan Lepoglavec, Dominik Mudri, Petar Habek, Roko Komes, Borna Marušić, Tomislav Kišiček, Luka Herceg Žutki, Luka Hlevnjak, Ivano Mavrek i Dorian Stančić.  

Trenutna snaga ove generacije vidljiva je i iz podataka o njihovom ligaškom plasmanu (1. HRLDB Sjever) gdje su u zadnje dvije godine osvojili 1. mjesto u 5 sjevernih županija izgubivši pri tome samo jednu, uz 55 dobivenih utakmica. Nadamo se da će ova titula dati dodatan poticaj ovoj generaciji za daljnji rad i postizanje ovakvih i još boljih rezultata.

Ekipa srebrnih rukometaša javno će biti predstavljena na svečanostima u povodu Dana grada i to na središnjoj bini u petak, 22. lipnja, oko 22 sata.

Čestitamo!

print