Novosti

U utorak, 22. svibnja, glazbeno-scenski program 129 maturanata Srednje škole Ivanec

Petak

Generacija maturanata Srednje škole Ivanec 2017./2018. u utorak će 22. svibnja, u srednjoškolskoj sportskoj dvorani prirediti glazbeno-scensko program te se priredbom jedinstvenom u Hrvatskoj pridružiti dosadašnjim generacijama ivanečkih maturanata koji se iz godine u godinu od svoje škole i profesora opraštaju plesnim programom, lijepim riječima upućenim profesorima i kolektivu škole te cvijetom za svoje nastavnike i razrednike.

Nakon zajedničkog fotografiranja u 18 sati, 129 učenika Opće gimnazije, Ekonomske i  trogodišnje Strukovne škole bučno će prodefilirati ulicama Ivanca te mimohod završiti u srednjoškolskoj sportskoj dvorani, u kojoj u 19 sati počinje plesni i scenski program.

Svojim izvedbama, koje su dugo uvježbavali, a koje uvijek nose određenu priču ili poruku, predstavit će se svih šest maturalnih odjeljenja.

Njihovi nastupi u maštovitim maturalnim odorama uvijek su zanimljivi i duhoviti pa publika, koja se u pravilu u velikom broju okupi u dvorani, svaki put ima prilike uživati u kolopletu boja i kostima.

U ime škole, učenicima će se obratiti ravnateljica mr. sc. Lidija Kozina.

Program vodi Ivana Matić; trajat će oko sat i pol, a završiti zajedničkom plesnom točkom svih maturanata.

I dok čekamo na nastup ovogodišnje generacije, priloženom galerijom slika podsjetimo se na priredbu maturanata generacije 2016./2017.

print