Novosti

NA GOSPODARSKOM SAJMU U VARAŽDINU Sjajno predstavljeni turistički kapaciteti i ugostiteljska ponuda grada Ivanca

Ponedjeljak

U petak i subotu, 19. i 20. travnja, na jubilarnom 10. gospodarskom sajmu u Varaždinu zajednički su sudjelovali Grad Ivanec, Poslovna zona Ivanec d.o.o., Turistička zajednica Grada Ivanca te još 35 izlagača iz Ivanca i okolice te sjajno predstavili turističke kapacitete ivanečkoga kraja.

Otvaranju sajma nazočili su i zamjenik gradonačelnika Marko Friščić, predsjednik TZ Ivanec Boris Jagetić Daraboš i direktorica TZ Jelena Županić, dok su djelatnici Projektnog ureda Grada Ivanca za EU fondove odradili dežurstva tijekom dvodnevnog trajanja sajma.

Naglasak zajedničkog nastupa u sklopu Gospodarskog sajma bio na turističkoj ponudi Ivanca i daljnjoj promociji i pozicioniranju brenda Ivanec - Planinarski grad te su stoga bili pozvani svi djelatnici u turizmu da se pridruže i predstave svoje turističke smještajne objekte.

Pridružili su se i pojedini ugostitelji te posjetiteljima predstavili svoju gastro ponudu; OPG-ovi su ponudili bučino ulje i likere, a proizvođači vina izložili su svoju ponudu vrhunskih vina nagrađenih na svjetskim izložbama.

Udruge civilnog društva su kroz svoje promo materijale predstavile svoje zabavne i sportsko-rekreacijske manifestacije s turističkim predznakom.

Za sve izlagače nastup na sajmu bio je besplatan jer sve troškove pokrio je Grad Ivanec. Svu logistiku, uključujući i izradu zajedničkog promo letka i drugih promo materijala, odradila je  Poslovna zona Ivanec d.o.o.

Zajednički nastup na sajmovima dio je potpora Grada Ivanca usmjeren razvoju poduzetništva i turizma te će s tom, dokazano uspješnom praksom i temeljem dobrih povratnih informacija od suizlagača i posjetitelja sajma, nastaviti i ubuduće.

 

print