Novosti

Image by <a href="https://pixabay.com/users/thetrond-4282204/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=2678668">Trond Abrahamsen</a> from <a href="https://pixabay.com//?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=2678668">Pixabay</a>

OVISITE O AUTOBUSNOM PRIJEVOZU? Popunite anketu u sklopu projekta izrade prometne studije za uspostavu mreže linija javnog autobusnog prijevoza putnika u Varaždinskoj županiji

Srijeda

Grad Ivanec poziva sve građane svoga područja, a naročito one koji ovise o autobusnom prijevozu, da ispune anketu koju Varaždinska županija provodi za potrebe izrade Prometne studije za uspostavu mreže linija javnog linijskog prijevoza putnika autobusom na području Varaždinske županije.

O kakvoj je studiji riječ?

Prometna studija izrađuje se u cilju unapređenja sustava linijskog autobusnog prijevoza na način da se on pretvori u integrirani prijevoz putnika.

Što to znači?

To podrazumijeva formiranje glavnih čvorova na kojima će se u kratkom vremenu moći presjedati na druge autobusne linije i tako putovati iz jednog u drugi dio županije, više puta tijekom svakoga dana.

Kako bi se dobili povratni podaci o problemima i potrebama građana po pitanju prijevoza autobusom, pokrenuta je anketa koja se može ispuniti online. Budući da mnogi građani nemaju tu mogućnost, Varaždinska županija zamolila je gradove i općine za pomoć u anketiranju. Grad Ivanec se odazvao te će anketiranje provesti online te putem mjesnih odbora i određenih udruga.

Naime, s obzirom na učestale pozive i pitanja, prvenstveno starijih građana, koji ovise o autobusnom prijevozu, neophodno je prikupiti što više podataka o njihovim potrebama. Stoga i sve vas, koji ovo čitate, pozivamo da sami ili iz usluge svojoj rodbini, susjedima ili znancima koji nemaju računalo, ispunite anketu online putem poveznice 

https://forms.gle/1M9xrYtbYU1XVeS77

Anketa se može ispuniti i na način da obrazac preuzmete na prijamnom šalteru Grada Ivanca ili kod vaših mjesnih odbora te da ih Gradu vratite do 12. travnja. Anketa je anonimna.

print