Novosti

PUČKA KOMEDIJA Metkovsko amatersko kazalište nasmijalo ivanečku publiku

Nedjelja

Da nije ljubavi ne bi se premostile ni socijalne razlike ni neimaština, a ni obiteljske nesloge – poruka je to koju su istoimenom predstavom ivanečkoj publici odaslali glumci Metkovskog amaterskog kazališta, u ivanečkome Kinu u petak, 22. rujna.

Gostovanje svojih kolega s juga Hrvatske u Ivancu su organizirali KUU Stažnjevec i njegova Glumačka družina Komedijaši, u sklopu projekta Četiri godišnja doba, koji financijski podupire Grad Ivanec.

Ova je predstava inače bila zapažena i na ovogodišnjoj Državnoj smotri kazališnih amatera. Uz više nominacija,glumačka postava iz Metkovića, primjerice, u svojim redovima ima i najbolju žensku glumicu.

Predstava na humorističan način prati priču mladog zaljubljenog para, djevojke Lucijete i mladića Ive, koji su seza svoju ljubav borili raznim dosjetkama i dovijanjima, a kraj predstave donio im je toliko željen mirakul – ljubav i brak.

Ivanečku publiku na početku je u ime KUU Stažnjevecpozdravio Miroslav Rohtek. Predstavivši goste, izrazio jezadovoljstvo njihovim dolaskom te im zaželio dobrodošlicu u Ivanec. Istaknuo je i daljnje planove KUU Stažnjevec pa je tako najavio da nove predstave za ivanečku publiku stižu već u studenom.

Predstavu je pratio i zamjenik gradonačelnika Ivanca Marko Friščić.

print