Novosti

Tijekom prošlog vikenda sv. Nikola obišao djecu širom ivanečkoga kraja

Ponedjeljak

Predstave i razni sadržaji za mališane i djecu u povodu Nikolinja odvijali su se i prošlog vikenda širom ivanečkoga kraja. 

Najveselije je zasigurno bilo u hotelu Orion na Horvatskom, gdje su se mališani Dječjeg vrtića Ivančice i njegova područnog odjela u Radovanu zajedno sa svojim roditeljima i tetama, sa sv. Nikolom družili u velikoj hotelskoj dvorani. 

Na druženje su bila pozvana djeca iz redovitih vrtićkih programa, polaznici male škole i svih pedagoških radionica, pa se tako u Orionu skupilo više stotina djece i njihovih ponosnih roditelja.

Uz prekrasan program koji su priredili najmlađi, atmosfera je bila nezaboravna, a svako dijete je od sv. Nikole dobilo poklon. 

Glavni pokrovitelj i sponzor ovog druženja bio je hotel Orion, koji ne samo da je počastio svoje brojne male goste i njihove roditelje, već je u suradnji sa svojim partnerima za svako dijete osigurao i poklon.

Veselo je bilo i u ivanečkom Kinu, gdje su klinci dva dana zaredom uživali u crtićima koje im je poklonio Grad Ivanec. 

Osobito uzbudljivo za klince bilo je u subotu, kada ih je na izlazu iz dvorane dočekao sv. Nikola i s njima se zadržao u čavrljanju, uz bombone i neizbježno fotografiranje za uspomenu.

U nedjelju poslijepodne, u susretu sa sv. Nikolom uživala su i djeca iz Kaniže. 

Susret i druženje sa sv. Nikolom prvi put priređeno je u novom društvenom domu, a organizirala ga je Udruga za šport i rekreaciju Kaniža, čime je novouređeni objekt na najljepši način pokazao da će ubuduće biti mjesto održavanja priredbi i za najmlađe stanovnike ovoga kraja.

Uz slatkiše, sokove i grickalice koji su dočekali djecu i njihove roditelje, svakako najveseliji bio je susret s sv. Nikolom koji je potom svakom djetetu uručio slatki darak.

A kako je bilo na druženjima s najdražim dječjim svecem, pogledajte na fotografijama u prilogu.

print