Novosti

Večeras (četvrtak, 4. travnja) u Gradskoj vijećnici koordinacijski sastanak za Zelenu čistku Ivanec 2019.

Četvrtak

Predstavnici svih 30 mjesnih odbora, brojnih udruga, škola, Komunalnog poduzeća Ivkom te svi ostali koji se žele uključiti u ovogodišnju Zelenu čistku pozvani su da se večeras u 19 sati odazovu na koordinacijski sastanak u Gradskoj vijećnici na kome će se dogovoriti provedbeni detalji akcije.

Kao i proteklih godina, sastanak se održava kako bi se na licu mjesta sa svim sudionicima utvrdili konkretni organizacijski i tehnički detalji akcije koja će se održati iduće subote, 13. travnja.

Na večerašnjem sastanku definirat će se  lokacije prikupljanja otpada, način njegova sortiranja i pripreme za odvoz, prihvat otpada od strane Ivkoma d.d., opskrba volontera vrećama i rukavicama, komunikacija s komunalnim redarima i gradskim službama te medijsko praćenje akcije.

Budući da Grad Ivanec svake godine osigurava i zakusku za sve volontere, dogovorit će se gdje i kada sudionici mogu preuzeti prehrambene artikle.

Sastanak u Gradskoj vijećnici počinje u 19 sati, a mogu mu se pridružiti i predstavnici svih ostalih ustanova i udruga koje se žele pridružiti ovogodišnjoj, osmoj po redu Zelenoj čistki.

print