Novosti

U prepunoj ivanečkoj Gradskoj vijećnici održano predavanje edukatorice Marine Kolar

Utorak

Marina Kolar, certificirana edukatorica Swiss career Qualification programa za razvoj kompetencija i karijere, profesionalna savjetnica i stručnjakinja za organizacijski razvoj te vlasnica obrta za edukaciju i savjetovanje Konekta, u ponedjeljak je, 11. ožujka, u prepunoj ivanečkoj Gradskoj vijećnici održala vrlo poticajno i inspirativno predavanje nazvano “USUDI SE. POKRENI SE. Kako ostvariti svoje osobne i profesionalne potencijale?”.

Predavanje je organizirano u suradnji s Poslovnom zonom Ivanec d.o.o., a usmjereno je na predstavljanje osnova CH-Q metode. Riječ je o švicarskom modelu upravljanja karijerom i kompetencijama.

Cilj predavanja bio je osvijestiti i potaknuti sve građane, bilo zaposlene ili nezaposlene, te poduzetnike i obrtnike, ali i ostale zainteresirane, da pokrenu promjene u svojem životukako bi ostvarili svoje poslovne i privatne potencijale.

Marina Kolar kroz osobna je iskustva i primjere predstavila važnost ulaganja u vlastite potencijale te je realno i slikovito objasnila koliko je važno ulagati u vlastite snove jer ključ svakog uspjeha upravo je zadovoljstvo samim sobom i ljubav prema poslu koji radimo.

-Unutarnje nezadovoljstvo, strah te konstantan osjećaj da možemo i znamo više znak su da trenutno ne radimo ono za što imamo potencijala. Važno je planirati velike promjene, ali krenuti malim koracima jer tako ćete najprije stići do cilja, a  najvažnije je znati da za promjene nikad nije prekasno - poručila je, među ostalim, Marina Kolar.

print