Novosti

Za manifestaciju Ivanec kuha prijavljeno 29 ekipa s 30 kotlića! Skuhat će 700 litara gulaša!

Petak

U subotu, 23. lipnja u 9 sati u velikom gradskom parku počinje jedna od najpopularnijih manifestacija koje se održavaju u povodu Dana grada - Ivanec kuha, tradicionalno natjecanje u kuhanju gulaša u kotliću. Održava se sedmi put za redom.

Svoje sudjelovanje prijavilo je 29 ekipa koje će kuhati u 30kotlića. 

Tri najbolja gulaša izabrat će prosudbeno povjerenstvo u provjerenom sastavu - šefica kuhinje hotela Trakošćan Ljiljana Sedlanić, voditelj kuhinje KTC-a Ivanec Josip Kelemen i šefica kuhinje Osnovne škole Ivanec Biserka Hranić. 

Za najbolje gulaše predviđene su glavne nagrade koje i ove godine osigurava tradicionalni sponzor Ivanečkog kotlića - Mesna industrija Braća Pivac, dok Stol interijeri d.o.o. vl. Mladena Canjuge za prvonagrađene osigurava kuhače. 

Ove godine sponzor je i Ivančica d.d. Ivanec.

Ekipe će skuhati oko 700 litara gulaša, a podijelit će oko 1100 porcija!

Podjela gulaša predviđena je nakon 12.30 sati, uz dobrovoljni prilog koji ne može biti manji od 10 kuna pa vas svakako pozivamo da dođete u gradski park, da se pridružite štimungute da se uz fini ručak proveselite uz tamburaše Trilikuma.

Sav prikupljen prihod ide u humanitarne svrhe, točnije uplatit će se na žiroračun gradske Humanitarne fundacije Pro vitae.

print