Novosti

Poziv poduzetnicima, obrtnicima, OPG-ovima: Ispunite online anketu o prijavi projekata na EU natječaje

Srijeda

Poslovna zona Ivanec d.o.o. i Projektni ured Grada Ivanca za EU fondove provode online anketu o prijavi projekata potencijalnih korisnika bespovratnih sredstava na natječaje za dobivanje financijske potpore iz EU fondova.

Pozivaju se svi poduzetnici, obrtnici, OPG-ovi da odvoje nekoliko minuta i ispune ovu kratku anketu od pet pitanja, a čime će dati korisne informacije važne za razvoj i praćenje poduzetničkih potencijala na području grada Ivanca.

Anketu je moguće ispuniti na linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeGAT0A5cal-arckf7U3USsU6_7NmMSoEsm9dcpTVmiYHBpEw/viewform?c=0&w=1

Anketna pitanja sadržajno su kreirana s cilju ispitivanja interesa, mogućnosti, kapaciteta, ali i planova potencijalnih prijavitelja s ivanečkog područja za apliciranje projekata. Na taj će način Poslovna zona Ivanec d.o.o. i Projektni ured Grada Ivanca dobiti uvid u zainteresiranost potencijalnih prijavitelja te informacije o broju projekata koji se provode na području grada Ivanca, a sufinancirani su bespovratnim europskim novcem.

Krajnji rok za ispunjavanje ankete je 15. studeni.

print