Novosti

Besplatne edukacije za poduzetnike na Poslovnom uzletu Grada Ivanca 2017. u utorak, 13. lipnja

Srijeda

U sklopu manifestacije Poslovni uzlet koji Grad Ivanec u suradnji s Poslovnim dnevnikom u Kinu Ivanec priređuje u utorak, 13. lipnja, održat će se i dvije besplatne edukacije za sve zainteresirane poduzetnike.

Nakon glavne teme panela koja će biti vezana uz osnivanje zaštitnih radionica, prva besplatna edukacija za poduzetnike počinje u 11.30 sati, a trajat će do 12.15 sati.

Edukacija je naslovljena Ured u oblaku, a tematski je vezana uz cloud computing ili računarstvo „u oblacima“ -  novost koja podatke i aplikacije tretira kao uslugu umjesto kao proizvod, a ta se usluga isporučuje preko Interneta.

Omogućuje da se podaci i programi ne nalaze na jednom računalu ili prostoru, već da se mogu nalaziti na udaljenim poslužiteljima.

-Većina ljudi misli da cloud usluge nisu dovoljno sigurne za njihovo poslovanje. Poduzetnicima je potrebno objasniti kako ne moraju nužno biti vezani za ured da bi mogli obavljati svoj posao. Prednosti clouda su mnogostruke, a ja ću ih poduzetnicima otkriti – poručio je Krešimir Jusup iz HT-a, koji će o tome sudionicima predavati na Poslovnom uzletu.

U 12.15 počet će radionica naslovljena Neverbalna komunikacija u poslovanju, a održat će je Ivana Zvrko iz zagrebačke tvrtke ADIZ.
Na ovom, vrlo interesantnom predavanju bit će riječi o oblicima i procesima interpersonalne komunikacije koji mogu biti ključni za uspješnost poduzetnika.

Glavne teme o kojima će se govoriti bit će prvi dojam, verbalna, neverbalna i paraverbalna komunikacija, zatim, glas, prostor, vrijeme, odjeća, četiri tipa ponašanja, prepreke uspješnoj komunikaciji, vrste slušanja (4 „uha“), razine slušanja i aktivno slušanje i rapport.

Edukacije su besplatne, a radi evidencije sudionika molimo da svoje mjesto osigurate na linku za PRIJAVU, a možete se prijaviti i na broj telefona 01/6326 030 i na e-mail [email protected]

print