Novosti

Grad Ivanec i Poslovni dnevnik: Poslovni uzlet Grada Ivanca 13. lipnja, prijave u tijeku

Srijeda

U partnerstvu Grada Ivanca i uglednog Poslovnog dnevnika i ove će se godine održati  manifestacija Poslovni uzlet grada Ivanca.

Cilj ovog skupa, koji Grad s Poslovnim dnevnikom organizira treću godinu za redom, jest pomoć poduzetnicima u stjecanju dodatnih znanja i vještina kojima mogu postati uspješniji i konkurentniji na tržištu rada te upoznavanje s novim trendovima u svijetu poduzetništva.

Na inicijativu Grada Ivanca, ove se godine aktualizira tema iznimno važna ne samo za ivanečko gospodarstvo, već i za gospodarstvo Varaždinske županije i šire, točnije, za cijeli Sjever Hrvatske na kome prevladava prerađivačka industrija.

Naime, glavna tema panel diskusije bit će „Osnivanje zaštitnih radionica – prilika za poslodavce da povećaju produktivnost radnika u prerađivačkoj industriji“.

S obzirom na to da je riječ o iznimno aktualnoj temi, očekuje se velik odaziv zainteresiranih gospodarstvenika kao i predstavnika ustanova i institucija. Na skup će biti pozvani i predstavnici resornih ministarstava.

Poslovni uzlet održat će se u utorak, 13. lipnja, u novoj Kinodvorani u Ivancu, s početkom u 10 sati.

Nakon panela u trajanju od sat vremena, održat će se i edukacija naslovljena Ured u oblaku te radionica Neverbalna komunikacija u poslovanju.

Na Poslovni uzlet pozvani su svi poduzetnici, obrtnici, poduzetnici – početnici, nezaposleni, studenti te svi ostali zainteresirani. Ulazak je besplatan.

O programu i satnici Poslovnog uzleta te prijavama i ostalim detaljima – više u materijalima u prilogu.

print