Novosti

Počinje javna rasprava o projektima uređenja skate i dječjeg parka, biciklističkog poligona, kinotrga

Četvrtak

U petak, 5. svibnja, na službenim web stranicama Grada Ivanca počinje javna rasprava o prijedlogu uređenja novih urbanih sadržaja u Ivancu.

Riječ je o projektima koje je Grad u suradnji s Arhitektonskim studijem Nexar javnosti prvi put predstavio na službenoj prezentaciji u prostorima Srednje škole u srijedu, 26. travnja, kada su okupljeni imali prilike vidjeti idejne projekte uređenja skate parka i biciklističkog poligona (na prostoru ispod Dječjeg vrtića Ivančice), dječjeg parka u Ulici Eugena Kumičića te kinotrga (ispred kinodvorane Ivanec).

Prva prezentacija bila je organizirana sa željom da se javnost upozna s novim projektima te da to bude uvod u širu javnu raspravu u kojoj se od javnosti – građana, udruga i svih ostalih zainteresiranih – žele dobiti korisne sugestije i prijedlozi koji će biti ugrađeni u konačna rješenja.

Sada se o ovim projektima otvara i službeno savjetovanje sa zainteresiranom javnošću i ono će trajati od 5. svibnja do 12. lipnja ove godine, do kada se mogu poslati mišljenja, primjedbe i prijedlozi.

Svi koji se uključuju u savjetovanje svoje pisane primjedbe na prijedloge određenog projektnog rješenja trebaju dostaviti na zadanom obrascu i elektroničkom poštom poslati ga na e-mail [email protected] (savjetnik za komunalno gospodarstvo Grada Ivanca).

U skladu s odredbama Zakona o pravu na pristup informacijama, nakon provedenog savjetovanja bit će objavljeno i službeno izvješće u kojem će Grad izvijestiti o rezultatima javne rasprave, odnosno, o svim prihvaćenim/neprihvaćenim primjedbama i prijedlozima.

  • Svi detalji dostupni su u rubrici Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću. LINK
print