Novosti

Projektni ured Grada Ivanca predstavio natječaj Konkurentnost turističkog gospodarstva

Četvrtak

Desetak poduzetnika, obrtnika, OPG – ovaca te privatnih iznajmljivača sa šireg područja grada Ivanca, Varaždina te Krapinsko – zagorske županije sudjelovalo je u srijedu, 15. ožujka, na prezentaciji natječaja Konkurentnost turističkog gospodarstva, kojeg je raspisalo Ministarstvo turizma Republike Hrvatske.

Prezentaciju natječaja usmjerenog na razvoj turizma te popratnih sadržaja vezanih uz njega, u ivanečkoj Gradskoj vijećnici održali su zaposlenici Projektnog ureda Grada Ivanca za EU fondove.

Zainteresiranim sudionicima detaljno su predstavljene sve mjere iz natječaja, prihvatljive aktivnosti, intenziteti potpore, dokumentacija, obaveze njih kao prijavitelja, a kasnije i kao korisnika potpore.

Velik interes za natječaj i ne čudi s obzirom na prošlogodišnje dobre rezultate Projektnog ureda. Naime, od tri prijavljena projekta, koliko ih je Ured izradio za navedeni natječaj, sva tri su odobrena za financiranje, uspješno se provode te će se uskoro podnijeti i završna izvješća.

Natječaj Ministarstva turizma otvoren je do 10. travnja pa su svi zainteresirani pozvani da se jave u Projektni ured Grada Ivanca za EU fondove te da se na vrijeme raspitaju o uvjetima i mogućnostima prijave svojih projektnih ideja za dobivanje bespovratnih sredstava.

Projektni ured Grada Ivanca nalazi se na adresi Trg hrvatskih ivanovaca 10, e-mail: [email protected], tel. 042/645 488.

print