Novosti

Uz novi broj Ivanečkih novina, svim građanima stiže i poklon Grada – kalendar za 2017.

Srijeda

Počela je distribucija novog, 93. broja Ivanečkih novina. U posljednjem ovogodišnjem izdanju, Ivanečke novine donose cijeli niz informacija iz gradskog života.

Uz detaljna izvješća s čak tri sjednice Gradskog vijeća održane u studenom, uključujući i pitanja s aktualnih satova, u novinama su i izvješća o brojnim komunalno – infrastrukturnim radovima (kanalizacija u Kumičićevoj, drvored u Arnoldovoj, završetak modernizacije nerazvrstanih cesta i radova na gradnji nogostupa u Jerovcu i Rudarskoj ulici, radovi na cesti prema Sv. Duhu itd.).

Novine donose i informaciju o završnim radovima na uređenju kinodvorane Ivanec,  kao i više izvješća vezanih uz poslove i poslovni sektor.

I ovoga puta znatan dio prostora posvećen je i radu gradskih kulturnih, civilnih i sportskih udruga, organizacija i klubova te zanimljivostima iz društvenog života.

Uz novi broj novina, građanima stiže i kalendar za 2017. godinu, s fotografijama tematski vezanim uz Ivanec i druga naša naselja. Autor svih fotografija u kalendaru je mladi ivanečki fotograf Zoran Stanko.

Kalendari stižu na adrese svih kućanstava na ivanečkom gradskom administrativnom području, a poklon su Grada Ivanca svim građanima za Novu godinu.

print