Novosti

NK Ivančica od KIK-a dobila sportsku opremu za svih 145 igrača, vrijednu 30.000 kuna

Srijeda

U srijedu, 19. listopada, na gradskom stadionu u Ivancu Nogometnom klubu Ivančica uručena je velika donacija sportske opreme. Predsjedniku kluba prof. Damiru Friščiću donaciju vrijednu 30.000 kuna predao je direktor KIK-a za Hrvatsku Ante Rimac.

Riječ je o opremi (majice, dresovi, štucne) za svih sedam selekcija NK Ivančice i za sve njene igrače, odnosno, za ukupno 145 igrača i vratara.

Zahvaljujući menadžmentu KIK Textilen (koji svoj prodajni objekt ima u Ivancu) što je u sklopu akcije „Maknimo djecu s ulice“ opremom odlučio nadariti upravo NK Ivančicu, predsjednik kluba prof. Damir Friščić naglasio je da će donirana oprema u duljem roku uvelike olakšati rad svih klupskih selekcija (seniora, juniora U-18, kadeta U-16, pionira U-14, mlađih pionira U-12, limača U-10 i početnika U8) .

Dresove je odmah isprobala mlada klupska selekcija, koja je i dočekala donatore, među kojima je bila i direktorica plasmana KIK-a Nataša Đuričić.

U neformalnom druženju nakon službenog uručenja donacije, A. Rimac izrazio je zadovoljstvo viđenim te najavio da će i dalje pratiti rad NK Ivančice.

print