Novosti

Održani su 3. sportski susreti Igrom do prijateljstva 2016.

Ponedjeljak

U organizaciji Udruge osoba s intelektualnim poteškoćama Ivanečko sunce, u Srednjoj školi Ivanec u subotu su, 24. rujna, održani 3. sportski susreti Igrom do prijateljstva.  Uz domaćine, odazvali su im se i članovi Društva za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Međimurske županije, Udruge Ludbreško sunce i Udruge Sunca iz Novog Marofa u pratnji svojih roditelja, voditelja, mentora i volontera.

Natjecanja su bila organizirana u pikadu, bacanju loptica, koluta i na visećoj kuglani, a najuspješniji su bili gosti iz Ludbrega. Ivanečko sunce osvojilo je treće mjesto, a u svim spomenutim disciplinama ogledale su se i ekipe roditelja djece s posebnim potrebama.

Susreti su započeli pozdravnim riječima predsjednice Organizacijskog odbora Eme Možanić i predsjednice Ivanečkog sunca Ljerke Rogina. Ona je posebne izraze zahvalnosti uputila volonterima te posebno, Gradu Ivancu i Varaždinskoj županiji, koji su financijskom potporom omogućili održavanje susreta, kao i brojnim sponzorima i donatorima koji su pomogli u njihovoj realizaciji.

Susrete su pratili i zamjenik gradonačelnika Čedomir Bračko i ravnateljica Centra za socijalnu skrb Jasenka Friščić.

print