Novosti

Poziv Grada Ivanca i Poslovne zone Ivanec d.o.o. vlasnicima čestica u Poslovnoj zoni Ivanec – istok

Ponedjeljak

Poslovna zona Ivanec d.o.o. svim je vlasnicima zemljišta u Poslovnoj zoni Ivanec – istok uputila poziv za dostavu ponuda za savjetodavnu, administrativnu i marketinšku pomoć koju im nudi u posredovanju kod prodaje zemljišta zainteresiranim investitorima.     

Kako se navodi u dopisu, Grad Ivanec je u suradnji s tvrtkom Poslovna zona Ivanec prodao sve parcele u svom vlasništvu investitorima, u cijelosti završio komunalno opremanje prve četiri faze zone te djelomično komunalno opremio i priveo svrsi komunalnu infrastrukturu i u V. fazi opremanja Poslovne zone Ivanec – istok.

Slijedom toga, kao i učestalih upita potencijalnih ulagača o mogućnostima ulaganja u Ivancu, svi privatni vlasnici koji su zainteresirani za prodaju svoje čestice potencijalnom investitoru, pozvani su da Poslovnoj zoni Ivanec d.o.o. što prije dostave podatke o svojoj čestici.

Potrebni su sljedeći podaci:

  • broj čestice i njena veličina
  • kontakt podaci vlasnika čestice (ime i prezime, adresa, broj telefona)
  • prodajna cijena po m/2 površine

Grad i Poslovna zona spomenute će podatke koristiti za izradu kataloga zemljišta privatnih vlasnika. Također, uz pismenu suglasnost vlasnika, koristit će ih kod prvog kontakta s potencijalnim investitorima.

Katalog neće biti javan dokument, nego dostupan samo zaposlenicima Poslovne zone i Grada Ivanca.

Inače, promidžba ulagačkih potencijala i aktivan pristup potencijalnim investitorima dio su poslovnih aktivnosti kojima se Poslovna zona d.o.o. redovito bavi. Među ostalim, svim  vlasnicima parcela u zoni spremna je osigurati prostor za sastanke s investitorom kao i svu ostalu savjetodavnu i informativnu pomoć te pomoć kod prevođenja na strani jezik kod pregovora o kupoprodaji.

Posebno napominjemo da su sve navedene usluge BESPLATNE i kao takve su u skladu s programom potpora gospodarstvu koje Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. provode kao dio svoje dugogodišnje strategije jačanja lokalnih gospodarskih i investicijskih kapaciteta.

Sve navedene podatke potrebno je dostaviti na mail: [email protected] ili na broj 042/492 870, direktorici Lani Labaš, mr.sc.oec.

Rok za dostavu podataka je 30. listopada 2016. godine

print