Novosti

Boxmark Leather zapošljava veći broj radnika – na prijavu pozvani i nezaposleni s područja grada Ivanca

Ponedjeljak

Odazivajući se prijedlogu za suradnju koji je Gradu Ivancu uputila tvrtka Boxmark Leather, obavještavamo sve nezaposlene s područja grada i ostale zainteresirane kadrove da je ova tvrtka raspisala natječaj za popunjavanje većeg broja slobodnih radnih mjesta. Naime, potaknuta informacijama da i na području grada Ivanca ima potencijalnih kandidata za zapošljavanje, tvrtka Boxmark javila se gradskoj upravi Ivanca sa zamolbom da o tomu obavijesti sve one koji traže posao i koji bi se htjeli zaposliti na jednom na otvorenih petnaestak radnih mjesta.

Kao što je poznato, riječ je o jednom od vodećih proizvođača kožnih navlaka za automobilska sjedala, kojima opskrbljuje sve poznate svjetske marke vozila kao što su VW, Audi, Porsche, Škoda, Daimler, Opel, Bentley i Ford, a koji u tri proizvodna pogona trenutačno zapošljava više od 4.000 radnika.

Otvorena su sljedeća radna mjesta, odnosno, s  radom se odmah može započeti na radnom mjestu asistenta uprave, SAP programera, tehnologa u proizvodnji, zatim, na rukovodećim kadrovima u krojarni, pripremi rada, šivaoni i u otpremi. Nadalje, slobodna su i radna mjesta suradnika u ulaznoj kontroli robe, kućnog tehničara, planera proizvodnje, skladišnog radnika – viljuškarista, zatim, radnika na poslovima skeniranja i krojenja kože, mehaničara, šivača i vatrogasca.

Sve molbe sa životopisom i potrebnom dokumentacijom potrebno je poslati na e-mail [email protected], a kod prijave je obavezno navesti šifru oglasa LS05SPŠM. Sve informacije dostupne su brojevima tel. 404-692, 404-694 i 404-695 (042). Kandidati se mogu javiti i poštom na adresu Boxmark Leather d.o.o., Gospodarska 12, 42202 Trnovec Bartolovečki.

Iz Boxmarka također napominju da im se kandidati slobodno mogu javiti i s otvorenim zamolbama koje će razmatrati u slučaju otvaranja drugih radnih mjesta.

U prilogu su oglasi s uvjetima zapošljavanja na sva raspisana slobodna radna mjesta.

Povezani dokumenti

print