Novosti

VII. IVANEČKI GOSPODARSKI SAJAM I FESTIVAL PODUZETNIŠTVA, OBRTNIŠTVA I OPG-ova „MOJA PODUZETNA HRVATSKA“

Utorak

POZIVAMO SVE ZAINTERESIRANE PODUZETNIKE, OBRTNIKE I VLASNIKE OPG-ova NA VII.  IVANEČKI GOSPODARSKI SAJAM  I FESTIVAL PODUZETNIŠTVA, OBRTNIŠTVA I OPG-ova „MOJA PODUZETNA HRVATSKA“ (u suradnji s Večernjim listom, 24 sata i Poslovnim.hr) 24. i 25. lipnja 2016. godine na središnjem gradskom Trgu hrvatskih ivanovaca u Ivancu

Grad Ivanec, Poslovna zona Ivanec d.o.o. i Poslovni klub Ivanec organiziraju 7. gospodarski sajam u Ivancu, u sklopu kojeg će se održati i Festival poduzetništva, obrtništva i OPG-ova „Moja poduzetna Hrvatska“.

Sajam će se u atraktivnom izložbenom prostoru u strogom gradskom središtu održati u petak i subotu, 24. i 25. lipnja 2016. godine, u sklopu tradicionalne manifestacije Dani grada Ivanca, koja će tijekom trodnevnog trajanja (24. – 26. lipnja) i ove godine okupiti velik broj posjetitelja.

Izlagačima besplatno stoje na raspolaganju:

  • kvalitetan izložbeni štand s otisnutim nazivom tvrtke/obrta
  • osvjetljenje štanda i priključak na struju
  • promidžbu na  promo-materijalima uoči i za vrijeme trajanja sajma
  • promidžbu kroz lokalne, regionalne medije i nacionalne medije
  • besplatan parking za izlagače

- mogućnost organizacije i održavanja poslovnih susreta i razgovora za vrijeme trajanja sajma, u neposrednoj blizini sajamskog prostora

Sajam se održava se u čuvanom prostoru (u sajamskom šatoru) u centru grada, izložbenog je i prodajnog karaktera. Želja organizatora jest da izlagači iskoriste sajam za promidžbu i za sklapanje poslovnih poznanstava, odnosno, širenje tržišta, a zbog masovno posjećene manifestacije Dani grada Ivanca izlagačima se sugerira da im izložbeni asortiman bude pretežito  prodajnog karaktera.

Dakle, najam štanda, isticanje natpisa tvrtke, kompletna promidžba kao i organizacija B2B susreta te edukacija u sklopu Poslovnog uzleta za sve izlagače su besplatni.

Svi izlagači posebno su pozvani na manifestaciju

Poslovni uzlet Ivanec 2016.

u četvrtak, 16. lipnja 2016. godine u hotelu Orion na Horvatskom

Riječ je o ciljanoj poslovnoj edukativnoj manifestaciji koju Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec organiziraju u suradnji s Večernjim listom, 24 sata i Poslovnim.hr, a pokrovitelj joj je Ministarstvo poduzetništva i obrta. Poslovni uzlet čine cjelodnevne radionice, savjetovanja, predavanja i edukacije, a besplatne su za sve zainteresirane sudionike

Cjeloviti programi Gospodarskog sajma i Poslovnog uzleta bit će dostupni u promidžbenim materijalima, na web-stranicama organizatora i u medijima.

Dobrodošli su svi poduzetnici, tvrtke, obrtnici, OPG-ovi i udruge iz cijele Hrvatske i inozemstva.

Detaljnije informacije dostupne su na tel. Poslovne zone Ivanec d.o.o  042/492 870.

Sve poduzetnike, OPG-ove i obrtnike koji žele izlagati na Sajmu molimo da ispune prijavnicu u prilogu i pošalju je na e-mail: [email protected] ili na fax: 781-103 (042).

print