Prosinac

Najave događanja

Humanitarna priredba Karate kluba i PK Takt – 14. prosinca u 19 sati

Datum održavanjaSrijeda

Karate klub Ivanec i Plesni klub Takt u srijedu, 14. prosinca, organiziraju humanitarnu priredbu s ciljem prikupljanja sredstava za obitelj Željka Prispilovića iz Cvetkovca kraj Koprivnice.

Priredba će se održati u sportskoj dvorani Osnovne škole I. K. Sakcinski u Ivancu s početkom u 19.00 sati. Program će sadržavati prikaz odličnih karate tehnika i kata, kao i plesova u izvođenju Plesnog kluba Takt.

Sav prikupljen novac od ulaznica i donacija bit će uplaćen obitelji Prispilović. U nedavnoj tragičnoj prometnoj nesreći život je izgubila dvogodišnja Ema Prispilović, dok je njezin otac Željko Prispilović teško ozlijeđen i još se uvijek nalazi u bolnici.

Željko je djelatna vojna osoba, bivši pripadnik 3. bojne 7. gardijske brigade i hrvatski branitelj iz Domovinskog rata. Majka Sanela liječi se od teške bolesti pa je svaka pomoć, posebno novčana, dobrodošla, kako bi se obitelji pomoglo oko ogromnih troškova liječenja.

Svi koji žele pomoći mogu uplatiti novčana sredstva na tekući račun Sanele Prispilović u Erste banci broj HR3124020063205196078.

print