Listopad

Najave događanja

Poziv na prvu utakmicu Muškog odbojkaškog kluba – nedjelja, dvorana OŠ Ivanec, 14 sati

Datum održavanjaNedjelja

Svi ljubitelji sporta pozvani su na premijeru Muškog odbojkaškog kluba Ivanec koji će svoju prvu utakmicu odigrati u nedjelju, 16. listopada, s početkom u 14 sati protiv Črečana - veterani. MOK Ivanec svoje natjecanje započinje u 3. odbojkaškoj ligi Sjever.

Ideja o pokretanju Muškog odbojkaškoj kluba Ivanec nastala je prije nekoliko mjeseci na inicijativu mladih ljudi s područja grada Ivanca. Dosad je odrađen niz treninga, a posebno važno je istaknuti prijateljsku utakmicu protiv Plavih iz Peklenice, koju su igrači MOK-a Ivanec uspješno odradili.

 A to je dobar predznak za buduće utakmice, budući da je spomenuti protivnik u vrhu lige u kojoj će se natjecati i MOK Ivanec. Velik motiv igrača vidljiv je i u tome što sve aktivnosti organiziraju samostalno, a posebno valja istaknuti i nabavu dresova, koji su također financirani iz vlastitih sredstava.

Igrači stoga pozivaju sve ljubitelje sporta, a osobito odbojke, da u dođu u nedjelju u sportsku dvoranu OŠ Ivanec (ulaz besplatan) te svojim navijanjem daju dodatan vjetar u leđa igračima MOK-a Ivanec.

print