Ožujak

Najave događanja

Kerekesh Teatar i Tjedan smijeha u Ivancu – 10. i 13. ožujka

Datum održavanjaČetvrtak

Ovog će četvrtka, 10. ožujka, i grad Ivanec otvoriti vrata Tjednu smijeha, jednom od najvećih kazališnih festivala u Hrvatskoj, koji organizira poznati Kerekesh Teatar. U 19 sati  počet će predstava Kabaret kod veselih muškaraca u režiji Draška Zidara iz Kazališta Virovitica. U predstavi igraju Draško Zidar, Igor Golub, Goran Koši i Mihael Kurjančić. Cijena ulaznice je 40 kuna.

Tjedan smijeha potom se nastavlja u nedjelju, 13. ožujka, ovog puta dječjom predstavom Grimmix u izvedbi Kerekesh Teatra. Režiju predstave potpisuje Ljubomir Kerekeš, a čaroban spoj četiriju svjetski poznatih bajki odigrat će Mirela Videk, Iskra Jirsak, Zoran Pribičević i Jan Kerekeš. Cijena ulaznice je 25 kuna, a predstava će se odigrati u nedjelju, 13. ožujka, s početkom u 15 sati.

Podsjećamo, Tjedan smijeha ove se godine održava od 4. do 13. ožujka u svim većim gradovima Varaždinske županije, a ukupno će biti odigrano 28 predstava. Prodaja ulaznica - 2 sata prije početka predstava na ulazu Srednje škole Ivanec.

print