Novosti

S novim izdanjem Ivanečkih novina građanima stiže i kalendar za 2016. godinu

Četvrtak

Iz tiska je izašao novi, 83. broj Ivanečkih novina. U siječanjskom izdanju Ivanečke novine prvi put donose poseban prilog - Proračun u malom Grada Ivanca za 2016. godinu, koji Grad objavljuje u želji da, u skladu s načelom javnosti proračuna, građane na lako dostupan i razumljiv način informira o gradskom proračunu u ovoj godini.

Proračun u malom koncipiran je tako da građanima pruži osnovni uvid u gradske prihode i rashode te da ih provede kroz sve kapitalne programe, projekte i aktivnosti koje se financiraju iz proračuna.

Osim toga, novi broj donosi i detaljnija izvješća s 20. i 21. sjednice Gradskog vijeća Ivanca, kao i izvješća o drugim najvažnijim aktivnostima i projektima koje je tijekom prosinca provodio Grad: o radovima u zoni urbane komasacije u Ivancu, o rasvjeti od Kaniže do Vuglovca, o poslovnim aktivnostima (Skupštini Poslovnog kluba Ivanec i radionici za poduzetnike, obrtnike i OPG-e), o dodjeli stipendija za ak. godinu 2015./2016. te o cijelom nizu prosinačkih kulturnih aktivnosti i manifestacija gradskih ustanova i udruga te Turističke zajednice.

I u novom izdanju novina publicirane su sportske i rekreacijske aktivnosti gradskih udruga i klubova, a objavljujemo i više zanimljivosti, uključujući i izvješće  s dočeka Nove godine na glavnom gradskom trgu.

Uz siječanjsko izdanje Ivanečkih novina građanima stiže i poseban novogodišnji poklon - 7-lisni kalendar za 2016. godinu, s atraktivnim fotografijama Ivanca i okolice u različitim godišnjim dobima, koje su snimili Zoran Stanko i Branko Težak.

print