Novosti

Prvorazredna turistička promidžba: Ivanečki vitezovi na Farmi Nove TV

Četvrtak

Udruga Ivanečki vitezovi sa svojom povijesnom postrojbom vitezova ivanovaca bila je gost Farme Nove TV, a gledatelji ovog televizijskog showa mogli su ih vidjeti u emisiji prikazanoj 14. studenog poslije 21 sat. Gostovanje, koje se pokazalo kao prvorazredna turistička promidžba, realizirano je temeljem poziva Produkcije Nove TV.

Sudionicima Farme i velikom mnoštvu gledatelja vitezovi su predstavili povijest Ivanca, prvenstveno srednjovjekovnu povijest vezanu uz dolazak i djelovanje vitezova ivanovaca na našem području, prikazali su odore, oružje i opremu, a potom su se vitezovi ogledali i u borbama. Ovaj mini povijesni spektakl svojim su šarmom uljepšale i dame u povijesnim haljinama koje su sa svojim izabranicima zaplesale u renesansnim ritmovima. U znak sjećanja na ovaj nesvakidašnji događaj, gosti su svojim domaćinima poklonili viteški pečat, jedan od svojih izvornih suvenira.

Atraktivan program izveli su članovi udruge Ivana Matić, Lucija Šavor, Vesna Jagetić, Mateo Mudri, Tomislav Vedak, Tomislav Petrinjak i Tomislav Jagetić Daraboš.

- Naš nastup na Farmi odjeknuo je nevjerojatno dobro! Mislim da smo doista dobro iskoristili moćnu medijsku snagu televizije te Ivancu napravili odličnu reklamu. Potvrđuje to i podatak da nas u goste svakodnevno zovu iz cijele Hrvatske – zadovoljan je predsjednik udruge i voditelj Turističke zajednice grada Ivanca Boris Jagetić Daraboš.

Foto produkcija: Nova TV-Farma, link https://web.facebook.com/FarmaHR

print