Novosti

Foto: Evina kuća, Lančić

PODSJETNIK Ne propustite besplatne edukacije za početnike u turizmu koje organizira Poslovna zona Ivanec d.o.o. (28. veljače-2. ožujka)

Četvrtak

Sukladno najavama, Poslovna zona Ivanec d.o.o. kreće s aktivnostima iz EU projekta BOND II, odnosno „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – Faza 2“ namijenjenih poduzetnicima početnicima.

Pozivaju se svi početnici u turizmu, kao i svi ostali zainteresirani za ovu tematiku, da se prijave na besplatne edukacije koje će se održati od utorka, 28. veljače, do četvrtka, 2. ožujka. 

Sadržaj – na temelju upita samih poduzetnika

Sadržaj edukacija je definiran temeljem brojnih upita i velikog interesa građana i poduzetnika koji žele započeti ili unaprijediti svoju turističku djelatnost.

Za koga?

Edukacije su namijenjene pružateljima usluga smještaja, ugostiteljstva i prehrane, različitih oblika zabavnih i rekreativnih sadržaja, wellness i ostalih oblika turizma.

Teme edukacija

  1. Pravni oblici poduzetništva u turizmu i zakonodavni okvir - informacije o registraciji djelatnosti, financijskom poslovanju, poreznim obvezama, uvjetima kategorizacije i dobivanju dozvole za rad
  2. Marketing u turizmu – klasični  i digitalni marketing, koji se odnosi razvijanje prepoznatljivosti, analizu konkurencije, operativne marketinške procese te predstavljanje i pojašnjenje alata digitalnog marketinga
  3. Marketing destinacije i institucionalna podrška razvoju turizma, s temama: brendiranje/management i marketing destinacije Ivanec, predstavljanje mogućnosti financiranja iz vanjskih izvora, izrada poslovnog plana kao osnove za ostvarivanje vanjskih izvora financiranja, uloga TZ-a u upravljanju destinacijom te prostorni i komunalni preduvjeti za  privatno ulaganje u turističke objekte i ponudu

 

Predavači

  • vanjski stručnjaci adekvatnih referenci i iskustava
  • direktorica Poslovne zone Ivanec d.o.o. mr. sc. Lana Labaš i zaposlenici Nikola Turčin i Tamara Kljunić
  • direktorica Turističke zajednica grada Ivanca Romana Pomper Pozder
  • zamjenik gradonačelnika Marko Friščić, mag. ing. arh.

Detaljan sadržaj – u privitku teksta.

Iskaz interesa za sudjelovanje na edukaciji - putem online obrasca, na e-mail adresu [email protected] ili brojeve telefona 042/645-484 i 042/645-435. 

Edukacije će se održavati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Ivanec, Vladimira Nazora 6/II, s početkom u 17:00 sati.

print