Novosti

KLUB MLADIH IVANEC Predsjednica Laura Strupar, dopredsjednica Vida Strupar, tajnik Ivan Golubić

Ponedjeljak

Na izbornoj skupštini Kluba mladih Ivanec (KMI) izabrano je novo vodstvo ivanečke udruge mladih. Nova predsjednica je Laura Strupar, za dopredsjednicu je izabrana Vida Strupar, a za tajnika Ivan Golubić. Uz njih, u novi Upravni odbor ušli su i Lea Čiček Lepoglavec, Ema Hranić i Matija Mavrek. 

Jedna od prvih aktivnosti u koju se uključuje KMI je suorganizacija Adventa u Ivancu, u suradnji s Gradom, TZ-om i gradskim udrugama.

-Na temelju pozitivnih prošlogodišnjih iskustava, zadržat ćemo aktivnosti poput Božićne potrage za blagom za male i velike, Ugly Christmas Sweater Party i Christmas Face Painting. Također ćemo uključiti nove aktivnosti koje će uskoro biti objavljene na stranicama kluba, a nije prekasno i za nove ideje! Pozivamo i širu javnost na sudjelovanje, jer ćemo i ove godine prirediti pregršt nagrada i zabave! – poručuje novo vodstvo KMI-a.

Širi razgovor s vodstvom mladih, u kome iznose svoje viđenje položaja mladih u Ivancu i smjernice budućeg rada KMI, donosimo u novom broju Ivanečkih novina.

print